perjantai 13. syyskuuta 2013

Siirtymä Corkiin

Alkuviikko meni oikeastaan kaupungilla pyöriessä, vaikkakin maanantaina kävin lentokentällä hakemassa myös Corkiin opiskelemaan tulevan Tuomaksen :) Minä, kun olin jo kokenut Dublinin kävijä, osasin jo reitin lentokentältä keskustaan ja pääsin myös näyttämään kaupunkia ja nähtävyyksiä :D

Torstaina jätimme hyvästit hostellille ja Dublinille ja suuntasimme askeleet kohti bussiasemaa. Olimme jo keskiviikkona käyneet katsastamassa aseman ja ostaneet liput Corkiin menevään bussiin, joten tarvitsi vain odottaa, että bussi saapuisi laiturille.

Bussi lähti siinä kymmenen aikoihin asemalta ja sen piti olla puoli kahden aikaan Corkissa, mutta saavuimme sinne vasta kahden maissa. Voin myös sen sanoa, että matka ei ollut kaikkein mukavin, sillä selkääni sattui koko matkan :( Onneksi maisemat olivat hienoja ja sain myös hieman torkahdettua matkan aikana!

Joku outo linna matkan varrelta korjattavana




Pilvet tuntuivat olevan hyyyvin matalalla


Matkan varrella tuli bongattua myös aivan liikaa lehmiä :D ja heinäpaaluja! Ja oli siellä joitakin rykelmiä lampaita :)

Matka Corkin bussiasemalta asunnolle sujui hieman helpommin, mutta taisin olla hieman väsynyt ja sen takia kärttyisä :D eli pahoittelut Tuomakselle!

Huoneeni täällä on aika iso, sillä se on tarkoitettu kahden hengen huoneeksi, joten minulla on myös kaksi sänkyä, joista tein yhden ison! Minulla on kolme kämppistä, kaksi ranskalaista poikaa ja yksi suomalainen tyttö, Teija, joka on kaverini kaveri :D Maailma on siis todella pieni ;) On todella mukavaa, että yksi kämppiksistä on suomalainen ja vielä aivan mahtava sellainen! Höpöttelimme huoneidemme ovilla (jotka ovat vastakkain) jonkin aikaa, jonka jälkeen Teija kysyi haluaisinko lähteä syömään, kun hän ei ollut hirveästi syönyt päivän aikana. Menimme syömään asuntola-alueella sijaitsevaan McCarthys Pub&Bistroon ja Tuomas liittyi myös seuraamme. Oli rentouttavaa päästä vain istuskelemaan, syömään ja juttelemaan väsyttävän päivän jälkeen :)

Illalla menimme Tuomaksen kanssa yhtä matkaa käymään "läheisessä" ostoskeskuksessa (n. 45 min kävellen) ostamassa tyynyt, peitot, ja lakanat, kun ei täällä ollutkaan valmiina... Minulla oli suuria vaikeuksia päättää, ostanko peiton Double vai Single koossa, mutta päädyin lopulta normikokoiseen eli Single peittoon. Ihan kuin nämä ostokset eivät olisi olleet tarpeeksi, kävin vielä Tescossa osamassa ruokaa. Paluumatka olikin sitten kidustusta ja tuntui, että kädet lähtevät kohta irti :/

Tänään oli vähän niin kuin ensimmäinen koulupäivä, koska oli perehdytystä. Perehdytystapaamisessa tutustuin pariin muuhun suomalaiseen ja tuli juteltua muidenkin maiden kansalaisten kanssa :D Iltapäivällä meillä oli koulutusohjelman koordinaattorin kanssa tapaaminen, jossa tsekattiin oliko kurssien suhteen kaikki kunnossa :) Saa nähdä millaista tosta opiskelusta lopulta tulee... Mutta ainakin muut koulutusohjelman vaihtarit vaikuttivat mukavilta. Suurin osa vaihtareista vaikuttaa olevan Ranskasta ja Saksasta, mutta on mukana pari puolalaista ja joitakin espanjalaisia/espanjaa puhuvaa väestöä.

Huomenna olisi suunnitelmissa mennä tyttöporukalla leffaan ja sitä ennen käydään varmaankin keskustassa suomityttöjen kanssa pyörimässä. Koska oman koulutusohjelman vaihtareista vain yksi on tyttö, odotan huomista hyvin innolla, koska pääsen hieman enemmän tutustumaan noihin muihin tyttöihin :) Kun kurssit alkavat, oman koulutusohejlman pojat tulevat varmaan nopeasti tutuiksi niin on kiva saada jo nyt naispuoleisia ystäviä, etten aivan hermojani menetä ;D No ei, mutta on siistiä päästä viettämään "tyttöjeniltaa". 

Välissä tuntuu, että innostun aivan liikaa pienistäkin asioista, mutta ehkä siitä ei ole vaaraa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti